– En veldig takknemlig oppgave

Det sier Liv og Edvard om det å være forsterforeldre. På oppdrag for Human Care fikk vi besøke dem i Bergen der vi hadde en fantastisk hyggelig dag sammen med de to!

Det å få lage video for en så viktig sak – og med så mange flotte mennesker – det er også en veldig takknemlig oppgave, syntes vi!

Videoen ble laget for publisering på blifosterhjem.no og Human Cares eget nettsted. I tillegg er det produsert digitalkampanje.

To unge talenter har også bidratt i denne videoen, det er Nikolai Walter Wilhelmsen på film/klipp og Rebecca Instebø med egenprodusert låt. Du kan høre hele låten til Rebecca på Soundcloud.com.

Video som kommunikasjon i din bedrift?

I dag er store deler av all kommunikasjon på sosiale medier video, og det ventes i løpet av kort tid å øke til hele 70%. 500 millioner mennesker ser på Facebook-videoer hver dag. Det viser seg at video som kommunikasjon har langt høyere engasjementsfrekvens enn tradisjonelle tekst- og bildeinnlegg. Native videoer får 2 ganger så mange likes, 3 ganger så mange delinger, 7 ganger så mange kommentarer og 2 ganger så stor rekkevidde som tradisjonelle innlegg på Facebook (Search Engine Journal).

Har du lyst til å teste ut video som kommunikasjon på Facebook og andre sosiale kanaler kan vi hjelpe deg med dette. Vi har et kreativt team som kan hjelpe deg gjennom hele prosessen – fra idé, manus, film, foto, intervju, klipp og publisering som innlegg på Facebook – eller som en mer sammensatt programmatisk annonsekampanje. Ta kontakt med Petter Wilhelmsen på telefon 922 922 02 eller e-post for mer info.

Foto: Petter Wilhelmsen