30 år med nyskaping og kreativt arbeid

 

Kreativ prosess: Når vi jobber med logo og identitetsdesign tester vi som regel ut ulike spor. Da vi i 2018 jobbet med vår egen logo ble det ekstra mange. Paradoksalt nok endte det med at vi valgte et rent typografisk alternativ, uten symbol. Vi har imidlertid benyttet to av symbolene videre (de til høyre i bildet over). Det ene som favikon (på Facebook og i nettleseren) og det andre som et designelement (blant annet på visittkort). Hvis du vil lese noen grunnleggende tips om hvordan jobbe fram en logo kan du klikke deg inn på saken nederst på denne siden.

I år er det 30 år siden Publikk (tidligere Digitalfabrikken AS) ble etablert. Vi føler oss privilegerte som i denne tiden har fått jobbe med det vi liker aller best – nyskaping og kreativt arbeid.

To tanker i hodet samtidig
Å etablere et sterkt brand i en jungel av andre merker krever helhetsforståelse og bred kompetanse innen merkevarebygging. Vår tilnærming er dualistisk – den verdsetter systematikk og innlevelse som to likeverdige suksesskriterier. Vår erfaring er at de beste idéene kommer når vi ser hele bildet. Først da kan vi fortelle den autentiske historien som berører og utløser ønsket handling.

Strategisk forankret essens er bedriftens gull, og gir oss det beste grunnlaget for kreativt arbeid. Sammen med våre kunder foredler vi dette gullet, så det skinner og oppnår sin optimale verdi.

Relasjon
Publikk har hatt lange og dype kunderelasjoner. Vi bistår våre kunder i forretningskritiske prosjekter, ofte i faser der de står overfor viktige valg og store endringer. Da er det nødvendig med god kjemi og en felles entusiasme omkring det som skal skapes.

Vi tror oppskriften for å få til dette er nysgjerrighet og en sann interesse for både mennesker og fag. Da vokser det fram gode relasjoner – og fruktbare resultater som varer.

 

– La oss bygge noe enestående. Sammen.

Petter Wilhelmsen etablerte Publikk (som da het Digitalfabrikken) i 1990 og har drevet byrået helt fram til i dag. Petter er også medeier i digitalbyrået Screenpartner AS. Publikk og Screenpartner er samlokalisert i Friends og har et tett samarbeid.

– Har du en idé om noe som kan bli til en kommersiell suksess? Eller tanker om hvordan du bedre kan utnytte potensialet i din bedrift? Da vil jeg gjerne hjelpe deg videre.

Kontakt Petter for møtebooking på 922 922 02 eller petter@publikk.no.

Kontakt Petter